De leukste reclame inhakers van 2022

De leukste reclame inhakers van 2022

Reclame is een machtige manier om je als bedrijf op de kaart te zetten. Hierdoor is het des te belangrijker dat deze reclame viraal gaat, op een goede manier natuurlijk. Als reclamebureau is dit een van de grootste uitdagingen. Sommige slagen er echter in, soms met de meest ridicule of eenvoudige reclamefilmpjes of guerrilla marketing. Het is dus belangrijk hier goed over na te denken en misschien zelfs hulp in te schakelen. Ook voor webdesign, nadat je klanten je reclame hebben gezien gaan ze namelijk naar je website, is het belangrijk hier goed voor te staan. Reclamebureaus, zoals webdesign groningen, kunnen je hier makkelijk bij helpen.

Huur een BV of celebrity in

Indien je veel geld hebt als bedrijf, of gewoon veel geld wilt investeren in reclame in de hoop dat veel mensen het zien, kan je bekende mensen inhuren. Deze mensen trekken namelijk hun fans mee in het verhaal van het bedrijf waardoor het bedrijf een groter bereik krijgt. Een voorbeeld hiervan is dat Turkish Airlines Morgan Freeman heeft ingehuurd voor hun promofilmpje “Pangea”. Hier vertelt Morgan, met zijn bekende zwoele en kalme stem, hoe Turkish Airlines de hele wereld verbindt.

Kies voor grappige reclame

Wat ook altijd werkt, is een grappige reclamespot. Veel bekende merken proberen hier zo goed mogelijk in te investeren. Indien deze filmpjes namelijk grappig zijn, is de kans groot dat deze gedeeld wordt onder vrienden of collega’s wat hun bereik extra groot maakt. Doritos is een grote sponsor van de Super Bowl in Amerika en heeft hun reclame gefocust op het dierenrijk met hun flamin’ hot chips. Wanneer de dieren deze opeten, maken ze beatbox geluidjes en begint het hele bos mee te zingen. Grappig en absurd, maar het werkt.

Het uitvoeren en bedenken van reclame van deze soort, is echter moeilijker als bedrijf om zelf in te vullen. Hierdoor kan het handig zijn professionele reclamebureaus in te huren die je hierbij helpen. Zij kennen namelijk de trends en de verschillende strategieën op basis van je budget. Reclamebureaus heb je overal, zoals bijvoorbeeld reclamebureau in groningen of amsterdam. Je vindt zeker eentje die bij jou past.

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *